Zwitserland is natuurlijk een enorm populair wintersportland en dat is niet voor niets. Breng een bezoek aan het oogstrelende Rhonedal en kies voor een vakantie in Anzère. Dit pittoreske skidorp staat bekend om zijn veelzijdigheid, vriendelijke bevolking en enorme gezelligheid. Wat Anzère zo bijzonder maakt dat zijn de zogeheten ‘BBQ huisjes’. Iedereen kan zo’n huisje bezoeken en gratis meegenieten van een lekker hapje en drankje.

Anzère bestaat al sinds 1965 en is traditiegetrouw een goed bezocht skidorp. Het gezellige centrum, de authentieke chalets en de enorme keuze aan restaurants zorgt voor een geweldige belevenis. Anzère is geschikt voor zowel jong en oud!

Skipistes in Anzère

Anzère kent ruim tien kilometer aan blauwe skipistes, bijna veertig kilometer aan rode skipistes en negen kilometer aan zwarte skipistes. De liefhebbers kunnen zich vermaken met zes kilometer aan skiroute. De zeven sleepliften, drie stoeltjesliften en een gondel brengen de sporters de piste op in Anzère.

Skischolen in Anzère

In Anzère hebben de vakantiegangers de beschikking over twee verschillende skischolen, plus een oefenweide voor de beginners en de kinderen. Er zijn bij deze skischolen ook Nederlandse instructeurs actief. Een vijfdaagse cursus is verkrijgbaar vanaf 160 euro, dan krijg je tien uur les. Les in snowboarden is goedkoper, dit kost 130 euro voor tien lesuren.

Après-ski

Het skidorp Anzère beschikt over verschillende barretjes, cafés en een wijnbar. Maar vooral de pianobar is echt een aanrader, zeker voor de liefhebbers van goede muziek. De twee discotheken zijn tot in de late uurtjes geopend. Daarnaast zijn er nog twaalf restaurants te vinden in Anzère.

Sneeuwhoogte / Weerbericht