Reis voor de wintersportvakantie af naar het prachtige Italië en breng een bezoek aan de Dolomieten. Het Italiaanse skidorp Arabba is de ideale bestemming voor de fanatieke wintersporters onder ons. Het is een kalm dorpje, waar traditie nog hoog in het vaandel staat. Gezinnen met kinderen kunnen het beste uitwijken naar het nabijgelegen skidorpje Val di Fassa.

Arabba beschikt over een bakkerij, een supermarkt en enkele winkels. Het grote voordeel aan een wintersportvakantie in Arabba, dat is dat er gebruik gemaakt kan worden van ruim 1200 kilometer aan skipistes. Schaf een ‘Dolomiti Superskipas’ aan en geniet van een onvergetelijke skivakantie.

Skischolen in Arabba

Het skidorp Arabba beschikt over een enkele skischool, waar rond de dertig instructeurs werkzaam zijn. Alle lessen worden gegeven op de oefenweide, blauwe en rode piste. Voor zes dagen les op de pistes betaal je slechts honderdvijftig euro.

Après-ski

Qua uitgaan zijn er genoeg faciliteiten te vinden in Arabba. Denk bijvoorbeeld aan verschillende barretjes, cafés, pubs, wijnbar en een altijd gezellige pianobar. Uit eten kan je gaan in één van de twintig restaurants.

Skipistes in Arabba

Arabba beschikt over 25 kilometer aan blauwe skipistes, 28 kilometer aan rode skipistes en negen kilometer aan zwarte skipistes. Er staan vier sleepliften, achttien stoeltjesliften en acht gondels klaar voor de wintersporters.

Sneeuwhoogte / Weerbericht