Beaver Creek Village is één van de meest luxe skiresorts van de Verenigde Staten. Luxe krijgt een nieuw niveau in dit skigebied. Beaver Creek Village is gelegen in de prachtige Rocky Mountains en staat vol met vijf sterren hotels. Daarnaast kan er genoten worden van diverse kuuroorden, chique lounges en gezellige barretjes. De kinderen kunnen hun gang gaan in de snowtube, terwijl de freestylers gebruik kunnen maken van drie funparken.

Après-ski in Beaver Creek Village

Het skigebied Beaver Creek is wereldwijd bekend en dat heeft zo zijn redenen. Los van de geweldige pistes, zijn er ook vele horecagelegenheden te vinden in het dorp. Bezoek één van de vele barretjes, kroegen of pubs en ontdek de Canadese après-ski. Het is ook mogelijk om uit eten te gaan in één van de restaurants of om een bezoek te brengen aan het amfitheater.

Activiteiten

Dit trotse dorp heeft in de laatste jaren een zeer goede reputatie verkregen en dat is daadwerkelijk alles te merken. De luxe en gastvrijheid maken van Beaver Creek Village een gewilde vakantiebestemming. Daarnaast zijn er veel activiteit te ondernemen, waaronder sneeuwschoen wandelen en langlaufen.

Skipistes in Beaver Creek Village

Beaver Creek Village is gemakkelijk bereikbaar, aangezien dit skigebied op slechts twee uur afstand ligt van het Internationale vliegveld van Denver. Er kan in Beaver Creek Village gebruik worden gemaakt van 28 kilometer aan blauwe skipistes, 65 kilometer aan rode skipistes en 56 kilometer aan zwarte skipistes. Daarnaast staan er negen sleepliften, veertien stoeltjesliften en twee gondels klaar voor de vakantiegangers in Beaver Creek Village.

Sneeuwhoogte / Weerbericht