Ga deze wintersport vakantie naar de oogverblindende Walliser Alpen en breng een bezoek aan Belalp-Blatten-Naters. Dit skidorp ligt in een toeristisch gebied, maar mag nog altijd bestempeld worden als rustig en sfeervol. Belalp-Blatten-Naters kent sneeuwzekerheid en een maximale hoogte van 3100 meter. Het is daardoor mogelijk om een afdaling te maken van maar liefst 1700 meter verschil.

Belalp-Blatten-Naters is niet alleen een populaire bestemming onder de toeristen, maar ook de Zwitsers zelf verkiezen een wintersport vakantie in dit dorp. Belalp-Blatten-Naters kent een authentiek, rustieke en natuurrijke omgeving en dat spreekt veel mensen aan.

Skipistes in Belalp-Blatten-Naters

Belalp-Blatten-Naters beschikt over twintig kilometer aan blauwe skipistes, twintig kilometer aan rode skipistes en twintig kilometer aan zwarte skipistes. Er kan gebruik worden gemaakt van vier sleepliften, drie stoeltjesliften en een gondel.

Skischool in Belalp-Blatten-Naters

Het skigebied van Belalp-Blatten-Naters beschikt over één grote skischool, hier staan in de winterperiode meer dan veertig instructeurs voor de bezoekers klaar. Het is een mogelijkheid om lessen bij een Nederlandse instructeur te boeken. Een vijfdaagse cursus kost 150 euro, lessen in snowboarden zijn nog iets goedkoper.

Kinderinfo

In het dorp Belalp-Blatten-Naters zijn meerdere crèches beschikbaar, maar er staan ook tal van babysitters klaar. Het is ook mogelijk om de jongste naar een speciale skikinderopvang te brengen.

Sneeuwhoogte / Weerbericht