Het Oostenrijkse skigebied Biberwier – Marienberg is een zeer populair vakantiegebied voor gezinnen met kinderen. Het is geen groot skigebied, er staat rond de negen kilometer aan skipistes klaar. Er kan ook nog eens gebruik worden gemaakt van een skiroute van 1,3 kilometer lang. Biberwier – Marienberg ligt in de Tiroler Zugspitz Arena en heeft de beschikking over vijf skiliften. De minimale hoogte ligt op exact één kilometer tot maximaal 1820 meter.

Het skigebied Biberwier – Marienberg is een perfecte bestemming voor ontspanning en gezinnen met kinderen. Het is dan ook niet raar, dat dit gebied geen zwarte pistes kent. Er kan in dit Oostenrijkse skigebied gebruik worden gemaakt van een gratis skibus en kent het gebied sneeuwzekerheid.

Pistes in Biberwier – Marienberg

Kinderen en beginnende wintersporters kunnen gebruik maken van 2,2 kilometer aan blauwe pistes. Heb jij iets meer ervaring? Maak dan gebruik van 6,8 kilometer aan rode pistes. Biberwier – Marienberg kent geen zwarte pistes.

Skischolen in Biberwier

In het skidorp Biberwier is slechts één skischool te vinden, maar daar kunnen alle bezoekers terecht voor een les in skiën of snowboarden. Boek een groepsles voor slechts 35 euro per lesdag, terwijl de prijs voor kinderen tien euro hoger ligt. Privélessen zijn beschikbaar vanaf 45 euro per uur. Het is ook mogelijk om een les langlaufen te nemen!

Activiteiten

Het dorp Biberwier is meer dan alleen een wintersportdorp. Jij kan namelijk ook een mooie winterwandeling maken of de rodelbaan onveilig maken. In de zomerperiode komen er veel wandelaars, golfers en fietsers naar dit gebied.

Après-ski in Biberwier

Het dorp Biberwier is niet grootschalig en beschikt over slechts drie pubs. De rust en gezelligheid staat voorop in dit Oostenrijkse dorp. Voor de echte après-ski raden wij een ander Oostenrijks skigebied aan, zoals Ischgl.

biberwier

Sneeuwhoogte / Weerbericht