Ga deze winter naar het Julierpas en kies voor een vakantie in het oudere dorpje Bivio. De skimogelijkheden in dit gebied zijn enorm en daarnaast kan er ook nog eens genoten worden van een uniek uitzicht op drieduizend meter hoogte. Het grootste gedeelte van de pistes zijn blauw en rood. Bivio kent sneeuwzekerheid en diverse skischolen in de buurt. Jaarlijks komen veel snowboarders naar Bivio, aangezien het een uitermate geschikt skigebied daarvoor is.

Skischool in Bivio

Het skigebied Bivio beschikt over één skischool, waarbij er negen instructeurs in dienst zijn. Er kan ten alle tijden gebruik worden gemaakt van de oefenweide. Een vijfdaagse cursus op de ski’s kan geboekt worden voor 110 euro, dezelfde prijs is van kracht bij snowboard lessen.

Après-ski

Het skidorp Bivio beschikt over een zevental restaurants, enkele barretjes, cafés en een lokale discotheek. Voor zowel jong als oud is er meer dan genoeg te doen in dit dorp. Liefhebbers van kunst kunnen terecht in één van de galerieën.

Skipistes in Bivio

Bivio beschikt over negentien kilometer aan blauwe skipistes, negentien kilometer aan rode skipistes en twee kilometer aan zwarte skipistes. Er kan gebruik worden gemaakt van drie sleepliften in Bivio.

Sneeuwhoogte / Weerbericht