http://servantspouse.com/?p=6 Geniet van het waanzinnige uitzicht in het wintersportdorp Björkliden. Reis af naar deze Zweedse wintersportbestemming en kom helemaal tot rust. Maak de goede pistes onveilig of daag jezelf uit off-piste. De kinderen kunnen zich ook zeker goed vermaken in dit skidorp, maar daar lees jij hieronder meer over.

enter site Kindvriendelijk vakantiedorp

Veel families met kinderen kiezen ervoor om juist in Björkliden te genieten van een wintersportvakantie. Dat heeft zo zijn redenen. Er worden dagelijks skilessen georganiseerd voor de kids, er zijn voldoende oppassen beschikbaar en het gebied is vooral erg overzichtelijk en veilig.

order colchicine over the counter Freeride

Björkliden beschikt over zeer goede sneeuw, waardoor het mogelijk is om te gaan freeriden. Wie wat meer wilt kan altijd nog gaan toerskiën in dit gebied. Deze skibestemming kent ruim zestig toppen en heeft dus heel wat in petto voor zijn bezoekers.

Pistes in Björkliden

Björkliden beschikt over zes kilometer aan blauwe pistes, zeven kilometer aan rode pistes en twee kilometer aan zwarte pistes. Er staan één stoeltjeslift en vier sleepliften voor de wintersporters klaar in dit skigebied.

clindamycin 300 mg for tooth infection Sneeuwhoogte / Weerbericht