Het kleine skigebied Bödefeld-Hunau is erg in trek onder de lokale bevolking. Reis af naar het Sauerland en kom erachter wat dit gebied nu eigenlijk zo geliefd maakt. Bödefeld-Hunau beschikt bijvoorbeeld over de langste avondafdaling van dit gebied, maar ook de langste sleeplift. Het is ook zeker een goede wintersportbestemming voor gezinnen met kinderen en beginnende wintersporters.

Dagje skiën

Het is gemakkelijk om voor een enkel dagje naar het prachtige Bödefeld-Hunau te gaan. Het skidorp Bödefeld kan snel worden bereikt en kent nog zijn oude charmes. Er is hier overigens ook een goed hotel te vinden voor een langer verblijf, maar voor de après-ski hoeft de liefhebbers hier niet naartoe te komen.

Pistes in Bödefeld-Hunau

Het skigebied Bödefeld-Hunau beschikt over vier kilometer aan blauwe pistes en één kilometer aan rode piste. Er staan drie sleepliften in dit skigebied. Wil je van meer pistes gebruik maken, bezoek dan één van de nabijgelegen skigebieden. Bödefeld-Hunau behoort namelijk tot de Wintersport Arena, dat een totaal van zeventig kilometer aan skipistes kent.

Sneeuwhoogte / Weerbericht