Ga jij deze winterperiode met de kinderen op vakantie? Dan is de vakantiebestemming Branäs misschien wel geschikt. Dit skigebied staat bekend als een uiterst gezinsvriendelijk. Dit komt onder meer door de makkelijke skiliften, de eenvoudige pistes en de goede skischolen. Hieronder lees jij meer belangrijke informatie over dit skidorp.

Branäs By & Branasberget

Het leukste aan een vakantie in Branäs is dat de pistes dwars door het dorp zelf heenlopen. Dit dorp kent twee skigebieden en dat zijn Branäs By en Branasberget. Alle accommodaties staan midden in het skigebied, waardoor je nooit lang hoeft te wandelen met alle zware spullen. Daarnaast zijn er veel groene en blauwe skipistes te vinden, welke meer dan geschikt zijn voor de kids. Maar ook de meer ervaren wintersporter zal goed tot zijn trekken komen in dit gebied.

Accommodaties en restaurants

In dit gezellig skidorp liggen alle accommodaties in het centrum, waardoor niet alleen de pistes op loopafstand zijn maar ook de restaurants. Er is een geruime keuze aan restaurants, maar je kan ook altijd nog een pizza afhalen bij de lokale pizzeria.

Pistes in Branäs

Branäs beschikt over tien kilometer aan groene pistes, tien kilometer aan blauwe pistes en vier kilometer aan rode skipistes. Er staan één gondellift, twee stoeltjesliften en elf sleepliften in dit Zweedse skigebied.

Sneeuwhoogtes / Weerbericht