Ga dit jaar naar Zwitserland en geniet van een prachtige wintersportvakantie in Brigels. Dit gemoedelijke skidorp kent een historisch centrum en beschikt over meer dan voldoende moderne faciliteiten. Er lopen diverse kabelbanen door het dorp, waarmee het zeer gemakkelijk is om een bezoekje te brengen aan andere nabijgelegen skidorpen.

Brigels beschikt over vele kilometer aan wandelpaden en is populair onder gezinnen met kinderen. Los van de bekende wintersporten en wandelroutes, kan er ook een bezoek worden gebracht aan het allereerste water-driving-range van ons continent.

Skischolen in Brigels

Het skidorp Brigels is ook geschikt voor de beginnende wintersporter, die kan hier namelijk terecht bij twee skischolen. Bij deze scholen zijn meer dan vijftig instructeurs werkzaam, daarnaast is er ook een oefenweide aanwezig. Het is mogelijk om lessen te volgen bij een Nederlandstalige instructeur. Een vijfdaagse cursus op de ski’s of een snowboard kost 160 euro, wat neer komt op 32 euro per dag.

Après-ski

Wil jij lekker uit eten gaan na een dagje skiën? Ga dan naar één van de dertien verschillende restaurants in dit dorp. Drink een drankje in één van de dertien pubs of ga met de voetjes van de vloer in de lokale discotheek.

Skipistes in Brigels

Brigels beschikt over twintig kilometer aan blauwe skipistes, vijftig kilometer aan rode skipistes en vijf kilometer aan zwarte skipistes. Er staan twee sleepliften en vier stoeltjesliften klaar in Brigels.

Sneeuwhoogte / Weerbericht