Ga dit seizoen naar Zwitserland voor een onvergetelijke wintersport vakantie. Reis af naar Celerina en beleef een prachtige tijd. Nergens anders in dit land kan de unieke wintersportsfeer nog zo goed beleefd en gevoeld worden als in Celerina. Dit skidorp is gemakkelijk te bereiken en is geschikt voor de skiërs, snowboarders, langlaufers en wandelaars.

De echte feestbeesten kunnen hun heil beter ergens anders zoeken, aangezien Celerina beschikt over een wat kalmere après-ski. Maar vanzelfsprekend bestaat de mogelijkheid wel om een drankje te doen na een dagje intensief skiën. Celerina is meer dan geschikt voor gezinnen met kinderen.

Skischool in Celerina

Het skigebied bij Celerina beschikt over één grote skischool en een mooie oefenweide. De prijzen liggen wel erg hoog bij deze school, zo kost een vijfdaagse skicursus al snel 380 euro. Opmerkelijk is dat langlaufcursussen slechts 140 euro voor vijf dagen kosten.

Kinderopvang in Celerina

Kinderen kunnen altijd terecht bij een kinderopvang of zelfs bij de altijd gezellige skikinderopvang. Kinderen vanaf vier jaar oud kunnen hier terecht. Voor een middag van vijf uur dient 85 euro betaald te worden, maar is inclusief de lunch.

Après-ski

In Celerina zijn ruim twintig verschillende restaurants te vinden, maar ook een pianobar en twee grote cafés. Kunstliefhebbers kunnen een kijkje nemen in één van de galerieën in dit dorp.

Skipistes in Celerina

Celerina beschikt over acht kilometer aan groene skipistes, 66 kilometer aan blauwe skipistes, 194 kilometer aan rode skipistes, 63 kilometer aan zwarte skipistes en tien kilometer aan skiroutes. De veertien sleepliften, 21 stoeltjesliften, acht gondels en twee tandradbanen helpen de bezoekers de pistes op.

Sneeuwhoogte / Weerbericht