Het skigebied Deer Valley behoort tot de luxere van de Verenigde Staten. De duurdere, luxere en grote accommodaties zijn zeer in trek bij de wintersporters. Goedkopere opties zijn te vinden op ongeveer een kilometer afstand van het centrum van Deer Valley. Los van de wintersporten kan er worden deelgenomen aan één van de vele andere activiteiten. Geniet na een lange dag van de gezellige aprés-ski bij één van de vele barretjes en eet een hapje in één van de restaurants.

Wandeltochten

In het prachtige Deer Valley kunnen de bezoekers ook een mooie wandeltocht maken. Deze route loopt dwars door de natuurrijke omgeving en zal een onuitwisbare indruk achterlaten.

Kinderopvang

In dit skigebied kunnen de kinderen vanaf twee maanden terecht bij de speciale kinderopvang of de altijd leuke skikinderopvang. Tegen een klein bedrag worden de kleintjes goed vermaakt, terwijl de ouders de piste opgaan.

Skipistes in Deer Valley

Het skigebied Deer Valley kent ruim tachtig kilometer aan blauwe skipistes, meer dan honderd kilometer aan rode skipistes en zestig kilometer aan zwarte skipistes. De top kan bereikt worden met behulp van de 38 stoeltjesliften en twee gondels.

Sneeuwhoogte / Weerbericht