Het skidorp Donnersbachwald ligt nabij het andere bekende dorp Donnersbach. Donnersbachwald is onderdeel van het skigebied Oberennstal, gelegen in het Oostenrijkse Steiermark. Het gaat om een kalm, maar gezellig skidorp dat beschikt over voldoende faciliteiten. Donnersbachwald kent meerdere restaurants en hotels, maar is geen geschikte vakantiebestemming voor de aprés-ski liefhebbers onder ons. Gezinnen met kinderen en rustzoekers reizen graag af naar het Oostenrijkse Donnersbachwald.

Donnersbachwald kent naast de bekende wintersporten nog tal van andere activiteiten. Een aanrader is de rodelafdaling in Donnersbachwald, deze is drie en een halve kilometer lang en staat in verbinding met het nabij gelegen dorp.

Skipistes in Donnersbachwald

Donnersbachwald kent een eigen skigebied genaamd ‘Riesneralm’. Hier kan gebruik worden gemaakt van vijftien kilometer aan blauwe skipistes, zeven kilometer aan rode skipistes en drie kilometer aan zwarte skipistes. Er staan voor de vakantiegangers zeven sleepliften en vijf stoeltjesliften klaar.