Eben am Achensee is een leuk, klein en authentiek skidorp in Oostenrijk. Het nabij gelegen Maurach am Achensee klinkt veel wintersporters wat bekender in de oren, maar dit skigebied komt aardig overeen. Eben am Achensee kent geen massatoerisme en dat heeft zo zijn voordelen. Dit rustige dorp is uitermate geschikt voor de gezinnen met kinderen en natuurliefhebbers die de aprés-ski wel kunnen missen.

Eben am Achensee is een heus speelparadijs voor jonge kinderen en is zeer familievriendelijk. Dit skigebied heeft alles in huis voor een prachtige, rustige en welverdiende wintersport vakantie.

Wintersporten in Eben am Achensee

Op een korte afstand van een rustieke Eben am Achensee is het skigebied Rofan te vinden. Hier ligt ruim tien kilometer aan skipiste klaar, zowel voor de ervaren als beginnende wintersporter. Naast het skien en snowboarden zijn er nog tal van andere activiteiten te doen in Rofan. Geniet van de verschillende langlaufmogelijkheden en maak gebruik van de prachtige wandelpaden in dit Oostenrijkse skigebied.

Les nemen in Eben am Achensee

Het is voor de beginnende wintersporter handig om eerst les te volgen in één van de wintersporten. Voor een bedrag van 48 euro kan er al een privé skiles worden geboekt. Maar het is ook mogelijk om een groepsles te volgen, deze zijn verdeelt over meerdere dagen en gaan vanaf 180 euro. De snowboard lessen zijn wat goedkoper en zijn vanaf 145 euro te boeken.

ebenam

Sneeuwhoogte / Weerbericht