Het Oostenrijkse skidorp Feichten ligt in het gebied Kaunertal en heeft de laatste jaren naam gemaakt als wintersportbestemming. Feichten kent zelf geen skigebied, maar deze is wel gemakkelijk te bereiken met de pendelbus. Dit skidorp is bekend geworden vanwege de Kaunertaler Gletscher en de relatief lage prijzen voor accommodaties.

Skipistes in Feichten

Feichten is een zeer geschikte wintersportbestemming voor gezinnen met kinderen en rustzoekers. Er kan gebruik worden gemaakt van een luxe wellnesscenter en diverse spa’s. Op een korte afstand liggen de skipistes. Maak gebruik van 28 kilometer aan blauwe skipistes, zestien kilometer aan rode skipistes en acht kilometer aan zwarte skipistes. Daarnaast staan er tien sleepliften, drie stoeltjesliften en twee gondels klaar in dit skigebied nabij Feichten.

Skischolen in Feichten

Alle bezoekers in Feichten maken gebruik van de skipistes in Kaunertal. Dit skigebied beschikt over één skischool, waar voor een mooi bedrag van dertig euro al een les van twee uur gevolgd kan worden. Privélessen kosten 175 euro voor een gehele dag, maar deze prijs ligt bij de snowboarders nog een tikkeltje hoger.

Activiteiten

Een dagje even niet wintersporten is goed mogelijk in Feichten. Dit Oostenrijkse skidorp heeft meer dan genoeg andere faciliteiten voor de bezoekers klaarstaan, waaronder een schaatsbaan, tennisbanen en zwembaden. In de zomerperiode is het ook mogelijk om te gaan boogschieten, paardrijden of om lekker rustig te gaan vissen.

Après-ski in Feichten

Feichten is een rustig skidorp, de echte après-ski is hier dan ook niet te vinden. Er kan vanzelfsprekend wel gezellig een drankje worden gedronken in één van de uitgaansgelegenheden, maar gezamenlijk dineren is in Feichten meer aan de orde.

Sneeuwhoogte / Weerbericht