Het Zwitserse skigebied Flims kent twee verschillende wijken, dat zijn Flims-Waldhaus en Flims-Dorf. Vanuit beide wijken kan er met een skibus gemakkelijk en snel worden afgereisd naar de skiliften. Flims kent een maximale hoogte van ruim 2800 meter. Er staan in dit skigebied afdalingen van maar liefst 1800 meter klaar voor de wintersporters. Flims is voornamelijk een populaire wintersportbestemming onder snowboarders.

Flims deelt het skigebied met skidorpen als Falera en Laax. In totaal staan er bijna 240 kilometer aan skipistes voor de bezoekers klaar, deze kunnen bereikt worden met behulp van de 29 moderne skiliften. De snowboarders kunnen zich vermaken in één van de vier sneeuwparken. Flims kent sneeuwzekerheid en is een kindvriendelijke wintersportbestemming.

Skipistes in Flims

Flims beschikt over 68 kilometer aan blauwe skipistes, 67 kilometer aan rode skipistes, 46 kilometer aan zwarte skipistes en 44 kilometer aan skiroutes. De acht sleepliften, acht stoeltjesliften en twaalf gondels helpen de wintersporters de piste op in Flims.

Sneeuwhoogte / Weerbericht