Het prachtige dorp Fulpmes ligt op een hoogte van bijna duizend meter en is gelegen nabij het station Kreuzjochbahn. Het karakter van dit skidorp is duidelijk zichtbaar in de gebouwen in Fulpmes. De wintersporters in dit dorp kunnen gebruik maken van het skigebied Schlick2000, wat geschikt is voor zowel de beginnende als ervaren wintersporters.

Naast de skiërs is Fulpmes ook een ideale vakantiebestemming voor de snowboarders. Zo staat er een heus Funpark klaar, met vanzelfsprekend een halfpipe. De langlaufers kunnen gebruik maken van bijna zeventig kilometer aan loipes. Daarnaast zijn er ook veel wandelroutes te vinden in Fulpmes.

Kindvriendelijk Fulpmes

Het rustieke Fulpmes is de perfecte wintersportbestemming voor gezinnen met kinderen. Ga met kids naar het vermakelijke ‘Ronny’s Kinderland’. Hier staat voor de kinderen een ski-carrousel, een speeltuin, slalombaan en nog veel meer klaar. De kindvriendelijkheid staat hoog in het vaandel in Fulpmes.

Skipistes in Fulpmes

Fulpmes beschikt over zestig kilometer aan blauwe skipistes, veertig kilometer aan rode skipistes, zeventien kilometer aan zwarte skipistes en ruim dertig kilometer aan skiroutes. Er staan twintig sleepliften, negen stoeltjesliften en negen gondels klaar voor de sporters in Fulpmes.

Sneeuwhoogte / Weerbericht