De keuze is enorm bij een wintersport vakantie naar Frankrijk. Dit immens grote wintersportland beschikt over tientallen skigebieden, waaronder Saint-Dié-des-Vosges. Reis af naar het skidorp Gerardmer en beleef een geweldige vakantie in de sneeuw. Veel Nederlanders kiezen ervoor om naar Gerardmer te gaan tijdens de wintervakantie, dit komt mede door de prachtige natuurrijke omgeving. Gerardmer ligt relatief laag, waardoor het een uitermate geschikte bestemming is voor de beginnende wintersporter.

Skischool in Gerardmer

Het skigebied Gerardmer is één skischool rijk, waar elke winter vele bezoekers hun lessen volgen. Jij kan van een Nederlandse leraar begeleiding krijgen, vraag hiernaar bij de servicebalie van de school. Voor zes dagen les op de pistes betaal jij slechts 75 euro.

Après-ski

Het centrum van Gerardmer is elke dag weer lekker druk. De vakantiegangers kunnen dan ook terecht bij tien barretjes, tien cafés, acht pubs en twee pianobars. Daarnaast is het mogelijk om de discotheek te zoeken of om een filmpje te kijken in de bioscoop.

Skipistes

Gerardmer is van alle markten thuis, los van de wintersporten wachten er nog tal van andere activiteiten op de bezoekers. De skiers en snowboarders kunnen gebruik maken van 23 kilometer aan groene skipistes, acht kilometer aan blauwe skipistes, zeven kilometer aan rode skipistes en twee kilometer aan zwarte skipistes. Er staan achttien sleepliften en twee stoeltjesliften klaar voor de wintersporters in Gerardmer.

Sneeuwhoogte / Weerbericht