Het skidorp Großarl is gelegen in het immens grote wintersportland Oostenrijk. Reis af naar het bekende skigebied Dorfgastein en beleef een onvergetelijke wintersport vakantie. Großarl staat bekend als een kindvriendelijk en redelijk luxe wintersportdorp. Het is een authentiek skidorp dat voornamelijk gezellige en kleine accommodaties kent. Natuurliefhebbers komen hier helemaal tot rust en kunnen los van de wintersporten ook kiezen voor een mooie wandeling.

Skipistes in Großarl

Reis af naar Großarl en maak gebruik van de skipistes van Dorfgastein. De wintersporters kunnen zich vermaken met ruim 25 kilometer aan blauwe skipistes, 36 kilometer aan rode skipistes en elf kilometer aan zwarte skipistes. De liefhebbers kunnen genieten van negen kilometer aan skiroute. De vier sleepliften, acht stoeltjesliften en vijf gondels helpen de wintersporters naar de top van het skigebied.

Skischolen in Großarl

Het skidorp Großarl beschikt over twee skischolen, waarbij het mogelijk is om een lesprogramma naar je eigen wens te boeken. Een groepsles is beschikbaar vanaf 45 euro per dag, maar het is voordeliger om gelijk een driedaagse cursus te boeken. Een privéles kost 210 euro voor vier uurtjes.

Activiteiten

De meeste vakantiegangers die een vakantie boeken naar Großarl komen voor de prachtige natuur. Gelukkig kan jij daar ook op andere manieren van genieten, maak bijvoorbeeld een tocht in een paardenslee of kies voor een mooie wandeling door dit gebied. Het streekmuseum Denkmalhof is ook zeker een bezoekje waard.

Sneeuwhoogte / Weerbericht