Bij de grens tussen Nevada en Californië ligt het indrukwekkende skigebied Heavenly. Er zijn in deze regio meerdere wintersportgebieden te vinden, maar de bekendste is toch zeker Heavenly. Dit skigebied beschikt over meer dan negentig kilometer aan pistes en staat bekend om zijn vele afdalingen. Vooral het feit dat de wintersporters de beschikking hebben over moderne stoeltjesliften is een groot voordeel.

Elk niveau

Heavenly is zowel geschikt voor de beginnende als ervaren wintersporter. De nieuwkomers kunnen gebruik maken van een ruime keuze aan gemakkelijke afdalingen, terwijl de ervaren skier zich kan vermaken op de Mott Canyon en de prachtige Killebrew Canyon. Het hoogteverschil ligt rond de duizend meter, wat natuurlijk ook altijd erg fijn is.

Pistes in Heavenly

Het skigebied Heavenly beschikt over achttien kilometer aan blauwe pistes, ruim veertig kilometer kilometer aan rode pistes en meer dan dertig kilometer aan zwarte pistes. Het skiseizoen start halverwege november en duurt tot halverwege april. Er staan hier twee gondelliften, achttien stoeltjesliften en vier sleepliften.

Sneeuwhoogte / Weerbericht