Het Zweedse skigebied Isaberg is redelijk kleinschalig, maar daarom niet minder gezellig. Naast zes kilometer aan pistes, kunnen vooral de langlaufers zich vermaken met meer dan twintig kilometer aan loipes. Isaberg wordt met name goed bezocht door gezinnen met kinderen. De kids kunnen dan ook gebruik maken van oefenweides en leuke slee afdalingen. Vooral de accommodaties zijn echt Zweeds, dit zijn leuke houten huisjes.

Kinderopvang

Voor de kinderen staat er in Isaberg een speciale skischool, maar er is ook een goede kinderopvang te vinden. Aangezien er veel oefenweides te vinden zijn, kunnen de kinderen al snel alleen op de latten stappen.

Uit eten in Isaberg

Even pauze nemen op de piste is in Isaberg totaal niet vervelend. Stap binnen bij één van de hutjes, waar heerlijke hapjes worden gemaakt op de BBQ. Er zijn vanzelfsprekend ook tal van restaurants en gezellige barretjes in dit skidorp.

Pistes in Isaberg

De wintersporters kunnen in Isaberg gebruik maken van twee kilometer aan groene skipistes, een kilometer aan blauwe skipistes, twee kilometer aan rode pistes en één kilometer aan zwarte skipistes. Er staan ook twee stoeltjesliften en vier sleepliften voor de bezoekers klaar.

Sneeuwhoogte / Weerbericht