Het Oostenrijkse skidorp Jochberg ligt nabij Kitzbuhel en is gemakkelijk bereikbaar met de auto. Voor luxe hoef je niet aan te kloppen in Jochberg, maar de prachtige natuur maakt veel goed. Dit skidorp kent geen centrum, dus ook voor een bruisende aprés-ski moet ergens anders naartoe afgereisd worden. Jochberg is wel de ideale vakantiebestemming voor gezinnen met kinderen en rustzoekers.

Skipistes in Jochberg

Jochberg kent wel meer dan genoeg faciliteiten voor de wintersporters. Zo kan er gebruik worden gemaakt van 91 kilometer aan blauwe skipistes, 57 kilometer aan rode skipistes en 25 kilometer aan zwarte skipistes. De zeven sleepliften, 28 stoeltjesliften en elf gondels helpen de wintersporters omhoog.

Skischolen in Jochberg

Het dorp Jochberg beschikt over twee verschillende skischolen, de prijzen liggen ongeveer hetzelfde als in de omliggende skigebieden. Voor een groepsles van een dag kost het 75 euro, er zullen minimaal vier andere leerlingen in de groep zitten in dat geval. Bij zes personen of meer kost de groepsles zestig euro. Een privéles van een dag kost 200 euro in Jochberg.

Activiteiten

Jochberg is ook zomers een populaire vakantiebestemming, mede vanwege het grote aantal activiteiten die voor de bezoekers klaarstaan. Ga mountainbiken of bewandel een prachtige route. Er zijn in totaal voor zevenhonderd kilometer aan wandelroutes in dit gebied te vinden. Wil jij meer te weten komen over de omgeving, ga dan naar het Bauernmuseum.

Sneeuwhoogte / Weerbericht