Wij hebben een leuke tip voor rustzoekers, namelijk het Duitse skigebied Kampenwand. Dit kleinschalige wintersportgebied beschikt over slechts enkele skiliften en rond de twaalf kilometer aan pistes. Aangezien dit nog een relatief onbekende wintersportbestemming is, kan jij in de meeste gevallen op verse poedersneeuw skiën en hoef je nooit lang te wachten bij de liften.

Daarnaast is Kampenwand een prachtige bestemming, aangezien hier in alle rust kan worden genoten van de innemende natuurrijke omgeving. Het is leuk om tijdens de vakantie ook één van de andere nabijgelegen skigebieden te bezoeken.

Goedkope skivakantie

Er komt nog een groot voordeel bij een skivakantie in Kampenwand kijken, namelijk de lage prijzen. Zowel de accommodaties als de skipassen zijn erg betaalbaar.

Pistes in Kampenwand

Het skigebied Kampenwand beschikt over zeven kilometer aan blauwe pistes, vier kilometer aan rode pistes en één kilometer aan zwarte pistes. Het seizoen start 23 december en duurt tot 18 maart. Er staan in dit wintersportgebied twee sleepliften, twee stoeltjesliften en een gondellift.

Sneeuwhoogte / Weerbericht