Keystone bestaat uit zeven wijken, welke verdeeld zijn over drie verschillende skigebieden. Het gaat om Dercum Mountain, The Outback en North Peak. De wijken zijn zeer verschillend, de één is zeer toeristisch, terwijl de ander wat kleiner is. Keystone beschikt over een eigen busservice, deze kan vrij worden gebruikt. Hiermee is het mogelijk om snel en gemakkelijk van wijk naar wijk te reizen.

Piste Patrols

Skigebieden in dit land beschikken in de meeste gevallen over handige piste patrols. Dit zijn eigenlijk controleurs, ze houden de wintersporters in de gaten en helpen waar nodig. Zo geven zij advies met betrekking tot techniek, maar controleren ze ook voortdurend de snelheid. Wie veel en veel te hard gaat kan wel aardig bestraft worden, in dat geval mag jij je skipas namelijk inleveren. Toch zal het een veilig gevoel geven!

Skipistes in Keystone

Keystone kent een grote diversiteit, alle niveaus kunnen hier beoefend worden. De absolute experts kunnen zich vermaken op de off-piste. Er kan gebruik worden gemaakt van 28 kilometer aan blauwe skipistes, 39 kilometer aan rode skipistes en 72 kilometer aan zwarte skipistes. Er staan voor de wintersporters zes sleepliften, twaalf stoeltjesliften en twee gondels klaar in Keystone.

Sneeuwhoogte / Weerbericht