Oostenrijk beschikt over veel skidorpen, van groot tot klein. Maar elk dorp kent ook zijn eigen charmes en pluspunten. Het bekende en grote wintersportdorp Kirchberg is een populaire bestemming onder de Nederlanders. Dat snappen wij als geen ander, want Kirchberg heeft voor iedereen wel iets in petto. Het bruisende centrum kent tientallen winkeltjes, luxe hotels, accommodaties, goede restaurants en gezellig barretjes.

Er kan gebruik worden gemaakt van geweldige skifaciliteiten en een bruisende après-ski. De feestgangers zijn al rond vier uur in de middag in de barretjes te vinden. Voor de wat rustigere wintersporters is dat ook positief, aangezien de feestvierders meestal pas wat later in de morgen zijn te vinden op de piste.

Kindvriendelijke skimogelijkheden in Kirchberg

Kirchberg is ook een geschikte vakantiebestemming voor gezinnen met kinderen. Het is één de mooiste skigebieden met voldoende faciliteiten voor de kids. Dan moet er gedacht worden aan vele kilometers aan blauwe skipistes, Nederlandse skischolen en speeltuinen. Veiligheid en kindvriendelijkheid staan hoog in het vaandel in Kirchberg.

Skipistes in Kirchberg

Kirchberg beschikt over 91 kilometer aan blauwe skipistes, 57 kilometer aan rode skipistes en 25 kilometer aan zwarte skipistes. Er staan zeven sleepliften, 28 stoeltjesliften en elf gondels klaar voor de wintersporters in Kirchberg.

Sneeuwhoogte / Weerbericht