Het authentieke La Massana is één van de populairste skigebieden in Andorra. La Massana beschikt over een klein maar gezellig centrum en moderne faciliteiten. Naast de toeristen kiezen ook de meeste inwoners uit Andorra zelf voor een wintersport vakantie in dit gebied.

La Massana behoort tot het bekende skigebied Vallnord, wat het op één na grootste skigebied van het land is. Los van het skiën en snowboarders is het ook mogelijk om te genieten van de bruisende après-ski in La Massana.

Skipistes in La Massana

La Massana beschikt over 35 kilometer aan blauwe skipistes, 46 kilometer aan rode skipistes en elf kilometer aan zwarte skipistes. Er kan gebruik worden gemaakt van 32 sleepliften, 23 stoeltjesliften en drie gondels in La Massana.

Skischolen in La Massana

Het skigebied van La Massana beschikt over slechts één skischool. Stap even binnen om het aanbod te bekijken of om een skiles te boeken in een ander nabijgelegen skigebied. De prijzen van de skilessen beginnen bij veertig euro per dag of 113 euro voor vijf lessen van drie uur. Privélessen zijn een stukje duurder, maar dan krijg je wel de persoonlijke aandacht.

Activiteiten

Hoewel La Massana één van de kleinste skidorpen van Andorra is, zijn er nog genoeg activiteiten te doen in dit dorp. Plan een wonderbaarlijk mooie wandeling door de natuur, hiervoor zijn speciale wandelroutes beschikbaar. Bezoek één van de nabijgelegen skidorpen om andere sferen te proeven of kies voor een spannende toch op de sneeuwscooter. Het grote wellness centrum Caldea is ook te vinden in dit gebied en zal zeker de moeite waard zijn.

Sneeuwhoogte / Weerbericht