Een redelijk bekend Spaans skigebied is La Molina – Masella, deze twee dorpen vormen gezamenlijk Alp 2500. Hoewel beide skidorpen niet al te goed op elkaar aansluiten, zal jij daar als bezoeker weinig tot niets van merken. Geniet van de prachtige en zonnige pistes in de Spaanse Pyreneeën.

Verbinding tussen de dorpen

La Molina en Masella worden met elkaar verbonden door de speciale Alp 2500 skilift. In La Molina zal vooral de beginnende wintersporter goed uit de voeten kunnen, terwijl Masella juist over rode en zwarte skipistes beschikt. Dankzij de 31 skiliften zal de wachttijd minimaal zijn en kan jij volop genieten van een welverdiende wintersport vakantie.

Pistes in La Molina – Masella

La Molina – Masella beschikt over een totaal van 143 kilometer aan pistes. De beginnende wintersporter kan gebruik maken van 25 kilometer aan groene skipistes en 53 kilometer aan blauwe skipistes. De wat meer ervaren wintersporter heeft de beschikking over 47 kilometer aan rode pistes en achttien kilometer aan zwarte pistes. Het seizoen start eind november en duurt tot begin mei.

Sneeuwhoogte / Weerbericht