Reis af naar de Pyrenees-Atlantiques en ga op wintersportvakantie in Laruns. Dit dorp ligt nabij de bekendere Franse stad Pau en strekt zich uit tot de Spaanse grens. Vooral de prachtige natuur rondom Laruns maken deze bestemming de moeite waard. Laruns is een redelijk klein skidorp dat vooral bekend staat om het indrukwekkende kasteel. Het gerucht gaat zelfs dat musketier Aramis in het Chateau d’Espalungue zijn laatste adem heeft uitgeblazen.

Laruns kan alleen met de auto bereikt worden vanuit Pau. Het is mogelijk om per trein en vliegtuig af te reizen naar Pau, dat op veertig kilometer van Laruns ligt. Deze vakantiebestemming kent een groot aantal gezellige barretjes en diverse restaurantjes. De kinderen kunnen zich vermaken in de bioscoop en de ouders kunnen van rust genieten in de spa.

Skipistes in Laruns

Laruns beschikt over vier kilometer aan groene skipistes, dertien kilometer aan blauwe skipistes, zeven kilometer aan rode skipistes en een kilometer aan zwarte piste. Daarnaast staan er zes sleepliften, twee stoeltjesliften en een gondel klaar voor de wintersporters in Laruns.

Sneeuwhoogte / Weerbericht