Kies voor een skivakantie in het prachtige Zwitserland en reis af naar het authentieke Lenk. Dit skigebied bestaat uit twee verschillende gebieden, waar de bezoekers gebruik van kunnen maken. De skipistes van Lenk beschikken over voldoende mogelijkheden voor zowel de beginnende als ervaren wintersporter. De skiliften zijn in het dorp te vinden, maar om het tweede gebied te bereiken dient er gebruik te worden gemaakt van de gratis skibus. Lenk is ook geschikt voor langlaufers, zo liggen er voor ruim veertig kilometer aan loipes klaar.

Wandelaars kunnen goed uit de voeten met meer dan zestig kilometer aan wandelroutes. Na een dagje wintersporten is het mogelijk om gebruik te maken van de luxe spa of om een ritje in de rodelbaan te maken. Lenk is dan ook erg populair onder gezinnen met kinderen!

Skipistes in Lenk

Lenk beschikt over 92 kilometer aan blauwe skipistes, 96 kilometer aan rode skipistes en 22 kilometer aan zwarte skipistes. Er staan vijftig sleepliften, elf stoeltjesliften en tien gondels klaar voor de wintersporters in Lenk.

Sneeuwhoogte / Weerbericht