Het skigebied Liernieux ligt lekker dichtbij huis, want dit wintersportplaatsje is te vinden in België. Dit kleinschalige wintersportgebied beschikt over twee prachtige hellingen, welke zijn opgedeeld in een tweetal blauwe pistes. Dankzij de perfecte sneeuwcondities kan jij volop genieten van de afdalingen in Liernieux. Een leuke aanrader is om met de kinderen te gaan rondelen op de sleeppiste. Dankzij het goede overzicht is dit dan ook een ideale skibestemming voor gezinnen en beginnende wintersporters.

Drukke weekeindes

Liernieux is meestal erg kalm, wachtrijen komen buiten de vakantieperiodes om weinig voor. Toch kan de drukte aardig toenemen op de zaterdagen en zondagen. Veel Belgen maken graag een uitstapje naar Liernieux, wat de drukte kan verklaren. Langlaufers kunnen in deze gemeente gebruik maken van drie verschillende loipes, waarvan de langste tien kilometer is.

Pistes in Liernieux

Het skigebied Liernieux beschikt over één kilometer aan blauwe piste. De minimale hoogte ligt op 427 meter en de maximale hoogte is 510 meter. Er staan twee sleepliften klaar voor de bezoekers.

Sneeuwhoogte / Weerbericht