Zwitserland is een van de bekendste en mooiste wintersportlanden van Europa, de wintersporter heeft dan ook meer dan genoeg keuze aan skigebieden. Het kleine skidorp Maloja is de perfecte bestemming voor gezinnen met jonge kinderen. Er zijn diverse skischolen te vinden in Maloja, waar zowel jong als oud een les kan volgen.

Los van de grootschalige wintersportactiviteiten en skifaciliteiten heeft Maloja nog veel meer in petto. Wat dacht je bijvoorbeeld van een sleetocht midden in de nacht, een fakkeltocht of een heuse skisafari. Het is allemaal mogelijk in het charmante Maloja in Zwitserland.

Skipistes in Maloja

Maloja beschikt over enkele nabijgelegen skigebieden, waardoor er gebruik kan worden gemaakt van ruim driehonderd kilometer aan skipistes. Er staan acht kilometer groene skipistes, 66 kilometer aan blauwe skipistes, bijna 200 kilometer aan rode skipistes en meer dan 60 kilometer aan zwarte skipistes klaar. Daarnaast beschikt Maloja over ruim tien kilometer aan prachtige skiroutes.

Om de piste op geholpen te worden dient er gebruik te worden gemaakt van één van de veertien sleepliften, 21 stoeltjesliften, acht gondels en twee tandradbanen in Maloja.

Sneeuwhoogte / Weerbericht