Reis af naar het Duitse Beieren en breng een bezoek aan het skigebied Oberjoch. Dit skigebied is met name populair onder gezinnen met kinderen. Hoewel het een kleinschalig skigebied is, zijn er voldoende voorzieningen te vinden voor zowel de beginnende als ervaren wintersporter. De echt doorgewinterde skiër zal wel redelijk snel uitgekeken zijn op dit skigebied.

Het fijne van een skivakantie in Oberjoch is het gemak, alle skipistes en de skiliften liggen zo goed als naast elkaar. Het gebied kent sneeuwzekerheid, hoewel wel een groot deel van kunstmatige sneeuw is voorzien.

Kindvriendelijk

Veel families met kinderen reizen jaarlijks af naar Oberjoch en dat heeft zo zijn redenen. De voorzieningen voor de jongere en oudere kinderen zijn meer dan goed. Er is bijvoorbeeld een kinderland aanwezig en zijn de prijzen voor de skipassen van kinderen een stuk goedkoper.

Pistes in Oberjoch

Het skigebied Oberjoch beschikt over elf kilometer aan blauwe pistes, negentien kilometer aan rode pistes en twee kilometer aan zwarte pistes. Het skiseizoen start hier begin december en duurt tot begin april. Er staan een gondellift, vier stoeltjesliften en een sleeplift in dit Duitse skigebied.

Sneeuwhoogte / Weerbericht