Het skidorp Pfronten ligt op een hoogte van ruim achthonderd meter. Het fijne aan een wintersportvakantie in dit dorp, is dat er gebruik gemaakt kan worden van verschillende skigebieden. Daarnaast kunnen ook de langlaufers hier volop genieten met een groot aantal loipes.

Vooral in de winterperiode is Pfronten erg levendig. Er rijden om de zoveel tijd gratis skibussen naar de nabijgelegen skigebieden. De ervaren wintersporter kan het beste terecht in Breitenberg, dit is overigens ook het allergrootste skigebied in deze regio.

Activiteiten

Naast de traditionele wintersporten kunnen bezoekers ook andere activiteiten plannen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om te gaan langlaufen of de wandelschoenen aan te doen. Een leuke activiteit met de kinderen is het alom bekende rodelen.

Pistes in Pfronten

Er staat in de omgeving van Pfronten voor ruim vijftig kilometer aan skipistes klaar. Er ligt hier voor 26 kilometer aan blauwe pistes, negentien kilometer aan rode pistes en vijf kilometer aan zwarte skipistes. De bezoekers kunnen gebruik maken van vier gondelliften, 24 sleepliften en drie stoeltjesliften.

Sneeuwhoogte / Weerbericht