Rocca Pietore is een Italiaans skidorp op een hoogte van ruim elfhonderd meter. De wintersporters kunnen in Rocca Pietore gebruik maken van de bekende skigebieden Civetta en Marmolada. Het is een simpel dorpje, waar heerlijk genoten kan worden van de rust. Voor de après-ski hoef je niet naar Rocca Pietore te komen, maar wel uitwijken naar een nabijgelegen skidorp.

Rocca Pietore is geschikt voor skiërs, snowboarders en langlaufers. Er ligt in Malga Ciapela ruim vijftien kilometer aan loipes. Wandelen is ook mogelijk, er zijn meer dan vijftien kilometers aan wandelroutes te vinden. IJsklimmen is ook een leuke bezigheid in het pittoreske Rocca Pietore.

Skischolen in Rocca Pietore

Het skigebied Rocca Pietore beschikt over één skischool, waar iedere winterperiode de deuren wijd openstaan voor de bezoekers. Voor een bedrag van rond de honderd euro kan jij vijf dagen lang les volgen op de piste.

Après-ski

Het uitgaansleven is in Rocca Pietore erg beperkt, er zijn slechts twintig barretjes en twee pubs te vinden. Je kan ook uit eten gaan in één van de dertig restaurants in dit skidorp.

Skipistes in Rocca Pietore

Rocca Pietore beschikt over 32 kilometer aan blauwe skipistes, 42 kilometer aan rode skipistes en zes kilometer aan zwarte skipistes. Om de pistes te bereiken kan er gebruik worden gemaakt van negen sleepliften, tien stoeltjesliften en drie gondels.

Sneeuwhoogte / Weerbericht