Een wintersport vakantie kan nog best prijzig zijn, dan is het slim om een goedkopere bestemming op te zoeken. Roemenië is een betaalbaar en top wintersportland. Voor zeer lage prijzen is het mogelijk om hier te gaan wintersporten. Roemenië heeft veel in petto, het kent dan ook echt sneeuwzekerheid. Het is goed mogelijk om met de auto naar dit Oost-Europese land af te reizen, maar voor een lage prijs kan er ook gekozen worden voor een vlucht. Wintersport in Roemenië kent veel voordelen en is zeer betaalbaar!

Daarnaast kent Roemenië ook een prachtige natuur, waarvan genoten kan worden tijdens het skiën. Er zijn tal van moderne accommodaties, goede faciliteiten en een zeer gezellig après-ski. Het is niet zo luxe als in de ski-routes in Oostenrijk of Zwitserland, maar wel vele malen goedkoper.

Pistes in Roemenië

Roemenië kent in totaal 217,4 kilometer aan pistes, deze skipistes staan allen officieel geregistreerd. De maximale hoogte in Roemenië ligt op 2484 meter, daarnaast staan er 152 skiliften klaar in het land.

roem