Het winterse sportgebied Sedrun ligt behoorlijk afgelegen. In de zomerperiode is dit skidorp gemakkelijk te bereiken via Andermatt, maar dat is in de winter wel anders. De grote hoeveelheden sneeuw zorgen ervoor dat het een stuk moeilijker is om Sedrun te bereiken. Maar er zijn altijd goede manieren om alsnog in het skidorp Sedrun te kunnen komen. En dan staat er veel moois op jou te wachten.

Sedrun kent bijna honderdvijftig kilometer aan skipistes, een sneeuwzekerheid is hier vanzelfsprekend zeker wel van toepassing. Het gebied nabij Sedrun mag als zeer kalm worden beschreven en dat is erg prettig voor de rustzoekers.

Skischolen in Sedrun

Het skigebied Sedrun is twee skischolen rijk, waar rond de vijftig instructeurs dagelijks actief. Er kan gebruik worden gemaakt van een handige oefenweide, hierop worden ook lessen gegeven. Voor 173 euro mag jij zes dagen lang les komen volgen, dat geldt zowel voor het skiën als snowboarden.

Après-ski

Drink een drankje in één van vier barretjes, twee cafés of ga lekker swingen in de discotheek. Daarnaast kent Sedrun vijftien restaurants, waar elke avond gedineerd kan worden.

Skipistes in Sedrun

Sedrun beschikt over 48 kilometer aan blauwe skipistes, 82 kilometer aan rode skipistes en 50 kilometer aan zwarte skipistes. De 14 sleepliften, 11 stoeltjesliften en twee gondels brengen de skiërs en snowboarders naar boven.

Sneeuwhoogte / Weerbericht