Servië is en blijft een geweldig vakantieland, dat geldt zowel voor in de zomerperiode als in de winterperiode. Maar wanneer de sneeuw tevoorschijn komt, dan kan er gekozen worden voor een wintersportvakantie in Servië. Het allergrootste pluspunt van een wintersportvakantie naar Servië, dat zijn natuurlijk de onwijs lage prijzen. Lees hieronder meer over een ‘budget’ wintersportvakantie naar dit Oost-Europese land.

Goedkope skipassen in Servië

Wintersport is duur, dat is algemeen bekend. Maar hiervoor bestaan meer dan genoeg alternatieven, waaronder dus Servië. Een zesdaagse skipas is hier al verkrijgbaar vanaf 45 euro, een echt koopje. In de grotere en bekendere wintersportlanden moet hier al snel 200 euro voor neergelegd worden.

Daarnaast is ook het eten en drinken stukken malen goedkoper, voor een vers kopje koffie betaal je ongeveer een euro in het skigebied. Servië ligt op ongeveer 1700 kilometer van Nederland, maar er gaan meer dan genoeg budgetmaatschappijen naar dit land toe. Waardoor jij ook goedkoop naar een wintersportbestemming in Servië kan vliegen. Wat ook heerlijk is, om geen uren en uren in een krappe auto te hoeven zitten.

serbia2

Wintersportplaatsen in Servië:

Brezovica
Stara Planina – Babin Zub