Reis af naar het prachtige Lillehammer in Noorwegen en bezoek het nabijgelegen skigebied ‘Skeikampen’. Dit skidorp behoort tot één van de mooiste skidorpen van Noorwegen. Er kan in Skeikampen gebruik worden gemaakt van tien hypermoderne skiliften, zeventien goed bijgehouden skipistes en een speciaal terrein voor de langlaufers. Skeikampen is geen groot skidorp, zo zijn er slechts twee restaurants en zeven cafés of barretjes te vinden. De kinderen kunnen zich prima vermaken op de ijsbaan of in het overdekte zwembad.

Er is een zeer groot voordeel van skien in Skeikampen, dat is namelijk de skipas. Iedereen die wilt gebruik wil maken van de pistes dient een ‘Lillehammer Skipas’ aan te schaffen. Deze pas is niet alleen geldig voor de pistes in Skeikampen, maar ook in de andere skigebieden in deze regio. Hierdoor staan er voor de bezoekers ruim zeventig verschillende pistes klaar.

Skipistes in Skeikampen

Skeikampen beschikt over negen kilometer aan blauwe skipistes, acht kilometer aan rode skipistes en vier kilometer aan zwarte skipistes. De bezoekers kunnen gebruik maken van negen sleepliften en twee stoeltjesliften.

Sneeuwhoogte / Weerbericht