Wintersporten doe je in Tirol, waar anders? Maar om precies te zijn is het geweldig om naar SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental af te reizen. Dit Oostenrijkse skigebied kent ruim 280 kilometer aan piste, geschikt voor zowel de snowboarders als de skiërs. De wintersporters kunnen gebruik maken van maar liefst negentig verschillende skiliften. De minimale hoogte ligt op 620 meter en de maximale hoogte ligt op 1957 meter.

Toonaangevend in Oostenrijk

Het wintersportgebied Skiwelt Wilder Kaiser-Brixental behoort tot één van de grootste van de Alpen en is overduidelijk één van de belangrijkste in Oostenrijk. De diversiteit is het enorme pluspunt aan het skigebied Skiwelt Wilder Kaiser-Brixental. De kinderen kunnen zich prima vermaken in één van de vele kinderlanden in dit gebied. Geniet van een unieke uitzicht over de pittoreske berghutten, met als kers op de taart het Apleniglu-dorp. Het skigebied is verdeeld over acht verschillende dorpen, waaronder Scheffau, Going en Westendorf.

Faciliteiten

Vooral de gezelligheid zal meteen opvallen tijdens een vakantie in SkiWelt Wilder Kaiser. Dit dorp beschikt over meer dan zeventig restaurant. Daarnaast zijn er veel ouderwetse hutjes te vinden, waar in de middaguren van de lunch genoten kan worden. De après-ski is ook prima op orde, er zijn dan ook vele cafés en barretjes in het dal te bezoeken. Dankzij de verlichting kan er ook in de avond nog volop geskied of gesnowboard worden.

skiwelt

Sneeuwhoogte / Weerbericht