Ga jij deze winter een wintersportvakantie maken naar Oostenrijk? Kies dan voor het pittoreske Steinberg am Rofan als vakantiebestemming. Dit prachtige wintersportdorpje kent nog de echte authentieke gebouwen en faciliteiten. De maximale hoogte in Steinberg am Rofan ligt op ruim duizend meter. Er kan gemakkelijk een uitstapje worden gemaakt naar het nabij gelegen Achensee, ook zeker een aanrader en een groot voordeel van deze wintersportbestemming.

Steinberg am Rofan staat bekend om zijn rustieke omgeving en prachtige natuur. Dit Oostenrijkse skidorp kent geen massatoerisme, wat door menig wintersporter als een groot voordeel gezien wordt. Boek een kleinschalige, maar gezellige accommodatie in Steinberg am Rofan. Dit skidorp is zeker geschikt voor gezinnen met kinderen.

Faciliteiten in Steinberg am Rofan

Steinberg am Rofan is geen groot skidorp, maar heeft wel meer dan genoeg geweldige wintersport faciliteiten. Ga heerlijk skiën, snowboarden, wandelen, langlaufen of zelfs rodelen. Steinberg am Rofan is gemakkelijk bereikbaar met de auto.

Er kan in Steinberg am Rofan gebruik worden gemaakt van dertien kilometer aan blauwe piste, dertig kilometer aan rode piste en zeven kilometer aan zwarte piste. Daarnaast staan er nog zeven sleepliften, zes stoeltjesliften en twee gondels klaar voor de wintersporters.

Sneeuwhoogte / Weerbericht