Schruns is een redelijk populair skigebied in Oostenrijk, maar de drukte is wel een klein minpuntje. Laat je daar nu helemaal geen last van hebben in Tschagguns. Dit kleine skidorp is gelegen in hetzelfde gebied, maar kent geen massatoerisme. Het is een centraal gelegen dorp, waarbij het mogelijk is om gebruik te maken van meerdere skigebieden. De skipistes van Golm zijn verreweg het gemakkelijkste te bereiken vanuit Tschagguns.

Tschagguns beschikt over het prachtige AktivPark Montafon, wat voor veel wintersporters een reden is om dit skidorp te bezoeken. In de winterperiode kan in een speciale overdekte hal worden geschaatst, wat ook erg fijn is voor de afwisseling. Er is geen après-ski te vinden in Tschagguns, daarvoor moet worden afgereisd naar een nabijgelegen dorp.

Skipistes in Tschagguns

Tschagguns beschikt over bijna honderd kilometer aan blauwe skipistes, meer dan zestig kilometer aan rode skipistes, veertien kilometer aan zwarte skipistes en vijftig kilometer aan uitdagende skiroutes. De achttien sleepliften, 25 stoeltjesliften en zestien gondels brengen de wintersporters de pistes op.

Sneeuwhoogte / Weerbericht