Een wintersportvakantie in Andorra zal een waar succes worden. Ga bijvoorbeeld naar het bekende skidorp Vallnord en ontdek wat dit skiland allemaal te bieden heeft. Maak gebruik van de moderne skiliften, geniet van de goede sneeuwcondities en ga ontspannen de piste op.

Vallnord is geschikt voor zowel de beginnende als ervaren wintersporter. Dit skigebied kent ruim zestig kilometer aan pistes en een groot snowpark. De gevorderde wintersporter kan het beste het bovenste gedeelte van het skigebied ontdekken, hier zijn de wat moeilijkere pistes te vinden.

Bergtop

Bijzonder is dat alle bezoekers op dit skigebied om de bergtop heen skiën. Dit is van zichzelf al een unieke belevenis, maar het zorgt ook voor een brede opzet. Hierdoor is het wintersportgebied van Vallnord erg overzichtelijk. Het seizoen start begin december en stopt halverwege april.

Skipistes in Vallnord

Het gebied Vallnord beschikt over tien kilometer aan groene pistes, veertien kilometer aan blauwe pistes, bijna dertig kilometer aan rode pistes en tien kilometer aan zwarte pistes. Er staan drie gondelliften, twaalf stoeltjesliften en tien sleepliften voor de wintersporters klaar in Vallnord.

Sneeuwhoogte / Weerbericht