De naam Verbier zal menig wintersporter redelijk bekend in de oren klinken en dat is natuurlijk met een goede reden. Dit boerse wintersportdorp kent een geruime keuze aan accommodaties, winkeltjes en uitgaansgelegenheden. Het is daarnaast ook één van de meest moderne wintersportbestemmingen in Zwitserland. De grote diversiteit aan skipistes en de altijd gezellige après-ski maken van Verbier een ultieme vakantiebestemming.

De wintersporters zijn in Verbier voorzien van alle mogelijke faciliteiten, het zal je aan niks ontbreken. Naast de bekende wintersporten kan de bezoeker ook volledig tot rust komen in de ausno of het solarium. Liefhebbers van schaatsen kunnen gebruik maken van een prachtige schaatsbaan in Verbier.

Skischolen in Verbier

Het bijzonder grote skigebied van Verbier beschikt over zeven verschillende skischolen. In totaal zijn hier ruim 350 instructeurs werkzaam, welke les geven aan zowel jong als oud. Vanzelfsprekend bestaat de mogelijkheid tot het les krijgen van een Nederlandse leraar. Voor 170 euro krijg jij vijf dagen les in een klasje!

Après-ski

De après-ski van Verbier is bekend en dat heeft zo zijn redenen. De bezoekers kunnen hier namelijk terecht bij veertien barretjes, vijf pubs, pianobars en wijnbars. Maar vooral de vijf discotheken zijn altijd zeer gezellig.

Skipistes in Verbier

Verbier beschikt over 107 kilometer aan blauwgekleurde pistes, 202 kilometer aan rode pistes en 17 kilometer aan zwarte skipistes. De liefhebbers van skiroutes kunnen gebruik maken van 86 kilometer aan natuurrijke routes. De 51 sleepliften, 21 stoeltjesliften en 15 gondels helpen de wintersporters omhoog in Verbier.

Sneeuwhoogte / Weerbericht