De naam Verbier zal menig wintersporter redelijk bekend in de oren klinken en dat is natuurlijk met een goede reden. Dit boerse wintersportdorp kent een geruime keuze aan accommodaties, winkeltjes en uitgaansgelegenheden. Het is daarnaast ook één van de meest moderne wintersportbestemmingen in Zwitserland. De grote diversiteit aan skipistes en de altijd gezellige après-ski maken van Verbier een ultieme vakantiebestemming.

De wintersporters zijn in Verbier voorzien van alle mogelijke faciliteiten, het zal je aan niks ontbreken. Naast de bekende wintersporten kan de bezoeker ook volledig tot rust komen in de ausno of het solarium. Liefhebbers van schaatsen kunnen gebruik maken van een prachtige schaatsbaan in Verbier.

Skipistes in Verbier

Verbier beschikt over 107 kilometer aan blauwgekleurde pistes, 202 kilometer aan rode pistes en 17 kilometer aan zwarte skipistes. De liefhebbers van skiroutes kunnen gebruik maken van 86 kilometer aan natuurrijke routes. De 51 sleepliften, 21 stoeltjesliften en 15 gondels helpen de wintersporters omhoog in Verbier.

Sneeuwhoogte / Weerbericht