Het Duitse skigebied Feldberg is gelegen op het hoogste van punt van het bekende Zwarte Woud. Voor veel Nederlandse wintersporters is dit een goed alternatief voor een dure vakantie in de Alpen. Hoewel er slechts 25 kilometer aan pistes zijn te vinden en de maximale hoogte 1493 meter is, heeft de skibestemming zijn populariteit vooral te danken aan de goede ligging. Je hoeft slechts enkele uurtjes in de auto te zitten om dit skigebied te bereiken.

Bosrijk gebied

Met name aan de kant van de Grafenmatt lopen de meeste pistes tussen de bomen door. Hier is dan ook een langere afdaling van meer dan drie kilometer beschikbaar voor de skiërs. In het dal staat een hypermoderne skilift die de sporter weer terug zal brengen naar het begin van de afdaling.

Skipistes in Feldberg

Het skigebied van Feldberg beschikt over zeven kilometer aan blauwe pistes, dertien kilometer aan rode pistes en vijf kilometer aan zwarte pistes. Door deze diversiteit is dit wintersportgebied geschikt voor elk niveau. Het seizoen start begin december en loopt tot begin april. Er zijn hier vijf stoeltjesliften en negen sleepliften te vinden.

Sneeuwhoogte / Weerbericht