Het Zwitserse Bad Ragaz ligt nabij de grens van Liechtenstein, maar staat voornamelijk bekend om zijn wintersportfaciliteiten. Dit luxe skidorpje beschikt over een prachtige thermische bron uit het jaar 1242. Het is de perfecte plek om helemaal tot rust te komen en te genieten van een welverdiende wintersport vakantie.

Bad Ragaz beschikt over meerdere luxe hotels, maar ook gezellige accommodaties. Een goede tip voor gezinnen met kinderen zijn de berghotels, net wat goedkoper en toch wat spannender. Liefhebbers kunnen in Bad Ragaz gebruik maken van een zeer groot freeride gebied met meer dan veertig kilometer aan skipistes.

Skipistes in Bad Ragaz

Bad Ragaz beschikt over vier kilometer aan groene skipistes, vijftien kilometer aan blauwe skipistes, veertien kilometer aan rode skipistes en tien kilometer aan zwarte skipistes. Een leuke extra is de vier kilometer aan skiroutes in Bad Ragaz. Er staan vijf sleepliften, vier stoeltjesliften en twee gondels klaar voor de bezoekers.

Skischool in Bad Ragaz

Het skidorp Bad Ragaz beschikt over één skischool, waarbij er bijna veertig instructeurs in dienst zijn. Beginners kunnen gebruik maken van de oefenweide of gelijk een lespakket nemen. Een zesdaagse cursus kost 115 euro, voor snowboarders ligt dit bedrag slechts vijf euro hoger. Wil jij slechts één les volgen, vraag dan bij de skischool naar de prijzen.

Après-ski

In Bad Ragaz kunnen de alle bezoekers uit eten gaan in één van de 25 verschillende restaurants, waar vanzelfsprekend ook de lokale specialiteiten worden geserveerd. Uitgaan kan het beste in één van de bars, cafés, pubs of wijnbars. Wie een gokje wilt wagen kan terecht in het casino!

Sneeuwhoogte / Weerbericht